Provoz e-shopu Dieta-PKU.cz v prosinci a po novém roce

Níže uvádíme termíny a další informace stejně jako ohlédnutí za letošním rokem přímo od e-shopu, tak abyste měli vše přímo "z první ruky":

Poslední expedice objednávek je naplánována na pondělí 12. prosince 2022 a týká se všech objednávek přijatých do neděle 11. prosince 2022 do 15 hodin.

Dále před koncem roku 2022 proběhne expedice ještě jeden den v 52. týdnu, kdy předpokládáme datum 28. prosince 2022 (v případě, že dopravci budou tento a následující den fungovat ve standardním režimu). Proto přesný den
expedice bude ještě uveden na našem facebookovém profilu Nízkobílkovinné PKU potraviny www.dieta-pku.cz.

V roce 2023 předpokládáme první expedice objednávek od 3. ledna 2023 (opět záleží na tom, kdy začnou fungovat dopravci).

V uplynulém roce 2022 jsme se mimo jiné věnovali vývoji produktů pod značkou Lofenyl, kdy se nám podařilo začátkem roku uvést na trh nízkobílkovinnou mouku, která je opravdu pro všestranné použití. Tato mouka má jiné složení, než na jaké jste zvyklí, a je zapotřebí při vaření používat méně vody. Ti z členů NSPKU, kteří se účastnili Mikulášského setkání v Olomouci, si odnesli vzorky potravin značky Lofenyl přímo domů v praktické tašce. Bylo pro nás potěšením setkat se se známými tvářemi, poznat nové přátele a společně s vámi užít si prima odpoledne.

Jak jste již zaznamenali, spousta výrobců nízkobílkovinných potravin omezuje dosud nabízený sortiment a dochází k ukončení výroby některých jejich produktů. I přes tuto neveselou situaci se snažíme a vyhledáváme nové nízkobílkovinné produkty od jiných výrobců.

Co nás čeká příští rok? Sami netušíme, jsou faktory, které nedokážeme ovlivnit. To, co dokážeme ovlivnit, je naše snaha, abyste měli své potraviny vždy v perfektní kvalitě, za dostupnou cenu a včas doručené.

Děkujeme za důvěru v roce 2022, které si opravdu vážíme. Sami jsme se po celou dobu snažili, abyste byli se svým nákupem v eshopu www.dieta-pku.cz spokojeni. Největší odměnou pro nás je spokojený zákazník.